Jdi na obsah Jdi na menu
 


Black Friday madness

24. 11. 2012

Black Friday je tradičně nejšílenější den v podzimním období, hned po Díkuvzdání. Američani se silou vůle vzdálí od krocana, dýňového koláče a brusinkové omáčky a vyrazí do obchoďáků nakupovat televize, počítače, ledničky a trochu se pošouchat s ostatními nakupujícími.

My jsme neměly odvahu a po krocanburgeru a koláči ani sílu vyrážet nakupovat už o půlnoci. Proto jsme se na nákupy vydaly až ráno, za denního světla a odpočinuté po náročné oslavě a děkování za let do Evropy. Nebudu vám lhát, nakonec jsme ve Fair Oaks Mall strávily dobrých 9 hodin a nožičky mě bolely jak nikdy. Ale nakoupila jsem plno, plno oblečení (je Black Friday, to se može). Docela jsme to vychytaly, když jsme vyrazily ráno, protože všechny obchody měly otevřeno, ale nápor půlnočních nakupujících už opadl a odpolední davy ještě nepřišly. Kolem páté odpoledne, kdy jsme odjížděly, už bylo i v tak velkém obchoďáku dost narváno, takže jsme byly rády, že my už máme nakoupeno a můžeme jet v klídku domů.

Teď nás čeká posledních pár týdnů ve Fairfaxu a pak hurá směr NY!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dárky v DC

mamča,28. 11. 2012 22:02

dotaz na již zkušené nakupovačky v DC: co teď frčí v USA za vánoční hity? u nás už svítí večer ulice městeček - aj tam si tak DC načančali?