Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bydlíme! Myslíte??

Nevěřte realitním agentům, kteří vám řeknou, že se něco dá udělat později. Nedá.

Pak se vám taky může stát, že se chcete přestěhovat a najednou asi nemáte kam. A nevadí, že vám předešlý den někdo řekl, že platbu můžete poslat v pondělí, protože někdo jiný vám dneska řekne, že to musíte zaplatit dnes. A pak přichází quest sehnat 2500 dolarů a proměnit je v jakýsi money order (něco jako šek), protože hotově platit nejde a kartu vám nevezmou (neboť není americká).

A když vyberete snad všechny peníze, které bankomat v místních obchodě má a přinesete ony zlaté šeky, máte kde bydlet. Ale ty nervy k tomu.... a zablokovaní karty, protože vaše banka zaznamenala nezvyklé požadavky (děkuji za tuto předvídavost a taky děkuju pánovi na infolince ČS, že mi karty odblokovat a poradil, jak se o ně tady starat. Díky vám, dobrý muži!)

Tak tohle je ve zkratce můj včerejší den. Po strastech s placením jsme konečně dostaly klíče od našeho  (!!!!!!!) bytu, kde není ani jeden kus nábytku, ale je krásný a náš. V Sears jsem si koupila nafukovací matraci, spacák a nemohla jsem být šťastnější. V dalším obchodě jsme nakoupily jídlo, hrnek, talířek, mycí prostředky a bydlíme. Doufám, že pozitivní stav ohledně bydlení vydrží až do 13.prosince, kdy se odtud vydáme směr NY.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář