Jdi na obsah Jdi na menu
 


Frankenstorm

28. 10. 2012

Tak to vypadá, že k mým veskrze 100% americkým zážitkům budu moct přidat i jeden hurikán. Všichni tady žijou bouří, která dostala neškodně znějící jméno Sandy, ale prý to bude pěkná potvora. Noviny jí přezdívají "Frankenstorm" a já upřímně doufám, že je to hlavně kvůli tomu, že ve středu je Halloween. To bude párty! Zítra se vydám do obchodu doplnit zásoby, abychom to tady přežily. Bedlivě sledujeme meteorologické mapy a vypadá to, že nás hurikán jen štircne bokem, ale i tak to bude asi pěkné rodeo. To je najednou vzrušení. V pátek požární cvičení v práci, teď hurikán...

Sledujte naše bouřkové zpravodajství, budeme přinášet novinky jak jen to půjde ;)

P.S.: Vy máte sníh, my hurikán.

 

Neděle 28.

Už začíná pršet. Zítra nejedou autobusy ani metro ani nic, všude je klid a vybrané obchody. Ale vypadá to, že tady to zas takové dráma nebude. Teda doufáme. Pokud nevypadne elektřina, podám další hlášení jak jen to půjde!

Pondělí 29.

Začíná to být zajímavé. Déšť a vítr se stupňují, takže už se blížíme k apokalyptickému vzezření pravého hurikánu. Nicméně pořád máme elektřinu, takže to není až takové vzrůšo. Zprávy z NY hlásí, že Sandy se z hurikánu změnil na super silnou bouři a zřejmě už došel na pevninu. Takže zábava nastane jinde. Zítra zrušili školu a vše další, tak se budeme dál nuceně celý den válet v posteli :)

Pro vaše pobavení: https://www.youtube.com/watch?v=rKfB4cn6tBU

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář