Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jaký je let přes oceán? Dlouhý

Nejvíc stresu mi na celé cestě přineslo vážení kufru. A vůbec, můj kufr mě evidentně nemá příliš v lásce a já jeho antipatie opětuju. Hodlám ho tady v USA obětovat prastarým americkým bohům a pořídit si nový. Ale už jsem ho dotáhla až sem a ještě nějakou chvíli to s ním vydržím.

Koupě letenek s přestupem v Lisabonu nám přinesla jedno perfektní překvapení. Díky 14 hodinovému čekání jsme měly zajištěné ubytování a osud tomu chtěl, že jsme se 2 hodiny po přistání letadla (o bože, myslela jsem, že to čekání nepřežiju) ocitly v hotelu Marriott. Fakt, nekecám, všechno všude zlaté nebo sametové, obrovské postele a recepční v uniformách, jaké se dávají opičkám v komediích. Plus ráno dokonalá snídaně se vším, co by si kdy člověk mohl přát.

Po splněném snu a druhém odbavení zavazadel (nevím, kde jsi to další půl kilo nabral, kufře, ale tohle si spolu vyřídíme) jsme se v obrovském letadle (a když říkám obrovském, myslím tím opravdu obrovském) vydali na cestu za oceán. Netuším, kudy jsme letěli, ale turbulence tam byly slušné, kam se hrabou kolotoče v Prátru. Přistání v NY bylo zdlouhavé, ale úspěšné. Poté, co jsem zcela ohromila imigračního úředníka mými špatně vyplněnými papíry (čehož si ani nevšiml), mohla jsem svobodně vstoupit na americkou půdu. USA, baby!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář