Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kitchen party a mistr Yoda

Upřímně řečeno, zatím mě sociální život v USA příliš neoslovil. Možná proto, že oproti ČR tady já osobně prakticky žádný nemám. Proto jsem byla dost potěšena z toho, jak se vyvinul dnešní den v práci.

Jelikož jsme s Věrkou obě nadprůměrně výkonné a ostatní nám nestačí vymýšlet nové úkoly, občas se stane, že máme chvilku volna. Já tuhle chvilku dnes využila k tomu, abych šla prozkoumat kávovar a pokud možno z něj vymámit trochu kafe, protože mi ve 3 odpoledne padala hlava na stůl. Náhoda tomu chtěla, že jsem v kuchyni potkala Roberta, který je čecho-američan (což je mimochodem dost cool). Jakožto zkušený kávovarový matador mi poradil co a jak a když jsme tak bojovali s technikou, dali jsme se do řeči. Asi naše konverzace vypadala zábavně, protože jsme po chvilce rozhovoru vylákali z kanceláře Gabi, která se k nám přidala. Kitchen party byla v plnem proudu a nikdy bych neřekla, jak mě bude bavit konverzace o různých podobách hrnků na kafe a kýčovitých suvenýrů z cest. Sice jsme byli přerušeni krátkou periodou, kdy se muselo zase pracovat, ale ke konci pracovního dne jsme se sešli v Robertově kanceláři, kde se pokračovalo. Přechod na office party proběhl zcela hladce a dost jsem se bavila.

Díky tomu se cítím trochu míň socializačně frustrovaná než předtím a už plánuju, jaký hrnek si do práce pořídím já. Robertova Jacka Skelingtona asi nepřekonám, ale aspoň se o to pokusím.

P.S.: Myslím, že hrnek s mistrem Yodou mu bude důstojným soupeřem. This mug buy I must!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář