Jdi na obsah Jdi na menu
 


Město, které nikdy nespí

15. 12. 2012

A ani vy nespíte. První den v NY byl jednoduše řečeno hektický. Nejen, že mi málem nevzali kufr do autobusu (protože může mít max 50 liber a ta moje potfora má 73!!), ale heroický výkon bylo dotáhnout ho to hotelu. Hotel Carter je na skvělém místě, už sice zažil i lepší časy, ale 2 minuty chůze od Times Square je mi to dost jedno. V noci mě v posteli nic nepokousalo, tak je to OK.

Dneska jsme s Luckou vzaly útokem dvě ikony - Empire State Building a Rockefellerovo centrum. Na Picase najdete fotky z Times Square a Rockefellera bo su kuča a nenahrála jsem si do notebooku fotky z Empire State (jak se mi to povedlo, sama nevím). Empire State byl impozantní, viditelnost dobrá, viděly jsme všechno důležité :) (důkaz místo slibů bude později). U Rockefellera jsme zatím nevyjely na vyhlídku, protože bychom čekaly hodinu a už se stmívalo (chceme stihnout západ slunce). Tak jsme obhlédly slavný strom a kluziště plus luxusní obchody v centru.

New York je rušný v kterékoliv denní i noční době. Jelikož jsme v centru a hotelová okna nepomáhají proti hluku z venku, několikrát za noc mě probudil šum velkoměsta. Ale co, vyspím se později, v NY se žije :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář