Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mezinárodní konference 1.0

24. 9. 2012

Včera večer jsem napsala dlouhý článek o konferenci a mé dosavadní stáži a dneska jsem zjistila, že někam zmizel... ach jo :(

Tak znovu ve zkratce: zúčastnila jsem se mezinárodní konference jako člen přípravného týmu, teda spíš takový pomocník. Mým úkolem bylo během celé události pořizovat fotky, aby bylo vše řádně zdokumentováno. Odvážím se tvrdit, že jsem úkol snad splnila, protože jsem fotila jako divá. Kromě zajímavých témat ohledně střední Evropy jsem potkala i dost zajímavých osobností. Potkat legendu svého studijního oboru nebo ministra zahraničí se člověku nepoštěstí každý den. Ačkoliv jsem byla z celé události dost vyčerpaná, stálo to za to.

Kromě konference jsem si užila i návštěvu rodičů, kteří se za mnou do DC přesunuli z Kanady, kde byli na návštěvě u Pavla. Přivezli nám pozdravy z Čech v podobě čokolády a pozdravy z Kanady v podobě výborných sušenek. Já navíc dostala super triko s bobrem. Jen musím trochu zjistit, jaký tu mají na Kanaďany názor, abych věděla, jestli ho můžu nosit i na veřejnosti. Ale dneska jsem ho měla v lese a veverky ani volavka si nestěžovaly. Rodiče jsem v sobotu vyprovodila na letiště, kam podle posledních zpráv i nakonec šťastně dorazili a teď mám dost času připravit se na další návštěvu. V mezičase si s holkama dáme na smutek čokoládičku :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

návrat do reality

mamča,29. 9. 2012 0:25

Ano, shoda okolností nám umožnila navštívit Kačku aa její kamarádky v DC.. Odjezd na letiště jsme nakonec s pomocí řidiče busu zvládli a v neděli odpoledne nás Tom vyzvedl ve Vídni. No a v pondělí pěkně zvesela do práce! - šoking z časového posunu a návratu do pracovního rytmu. Ještě, že je ten Sv. Václav. Kačence i holkám tímto děkujeme za pohostinství, ubytování a milou společnost. Jen toho proviantu z ČR mohlo být víc, ale ty letadlové limity... Good luck do DC.!