Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na 4 měsíce? Eee, nemáme

5. 9. 2012

Ty 4 měsíce, co tu máme strávit (teď už jen 3 a půl) nás všude pronásledují. Nechápejte to špatně, zas taková hrůza to tady není, ale hledat ubytování a všechno okolo na 4 měsíce je dost oříšek.

Znovu jsme se o tom přesvědčily při zařizování internetu. Kupodivu i v této úža zemi mají závazky na 2 roky, a tak jsme musely vzít za vděk mobilním internetem, který můžeme zrušit kdy se nám zachce. A prvních pár dní jsme měly sto chutí tu černou krabičku zrušit vyhozením z okna. Totiž, přijímač jsme si musely koupit (129 USD) a vybraly jsme si největší dostupný objem dat, tj. 10 GB (90 USD na měsíc). Jenže internet měl poměrně dost často nějakou špatnou chvilku a nefungoval. Což bylo dost  frustrující vzhledem k té sumě, kterou jsme za to daly. Po výstraze a přesunu na okenní parapet (jednak aby byl blíže signálu a také pro věčnou upomínku toho, kde skončí, když nás naštve), se umoudřil, ale zjistily jsme, že s daty budeme muset šetřit. Ono se to nezdá, ale 10GB ve 3 lidech zmizí docela rychle. A tak jsme si na radu mého drahého IT mástra (díky, Víťo :) nainstalovaly měřiče přenesených dat a začaly šetřit. Musím psát rychle, abych to stihla odeslat v dnešním limitu.

Nicméně pochválen buď Amazon. Kdybych v téhle zemi chtěla sehnat koně i s žokejem, koupím si je na Amazonu. Knížky a další věci se tam dají sehnat jedním kliknutím. Jenom se modlím, aby všechno opravdu dorazilo. Ale tady chodí pošta i v sobotu, tak se snad brzy dočkám.

V pondělí 3.září, tj. na slavný Labour Day jsme šly omrknout nový obchoďák, tedy spíš shluk obchodů na jednom místě (něco jako na České). Dobře nám tak, cesta tam trvala hodinu a fakt by mě zajímalo, který Američan má na to, aby v tamních obchodech nakupoval. Protože Čech si to dovolit nemůže a student už vůbec ne. Takže naše kroky vedly zpět do oblíbeného a všemi milovaného Fair Oaks Mall, kde je svět ještě v pořádku a kde mají i normální ceny. Zaplať panbůh za ty dary, díky úžasným slevám na Labour day mám roztomilou taštičku z Victoria's Secret a v ní ještě roztomilejší obsah.

Ale dost už bylo nakupování, ještě koupíme cedník a máme zhruba vše, co potřebujeme k životu. Akorát se asi časem budeme muset skamarádit s některým ze sousedů a přesvědčit ho, aby nám půjčil vysavač.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fakt!

Kata,17. 10. 2012 21:04

No jak se to vezme... ja kupovala spis neco takoveho: http://www.victoriassecret.com/panties/hiphuggers/hiphugger-panty-cotton-lingerie?ProductID=80142&CatalogueType=OLS :D

Ale notak!

Marťan,17. 10. 2012 20:46

Já myslím že VS snad ani žádné praktické věci na skladě namá, ne? :)
http://www.victoriassecret.com/bras/limited-edition-seduction

Dobrá :)

Káťa,17. 10. 2012 1:22

Marťo, že jsi to ty, tak až tam půjdu příště, tak ti to vyfotím. Můj první nákup tam byl čistě praktický, takže to asi není ta potěcha oka, kterou hledáš ;)

vs

Marťan,15. 10. 2012 23:37

Chci víc fotek s obsahem Victorias's Secret taštiček a košíčků :)