Jdi na obsah Jdi na menu
 


Posledních pár dní v DC...

9. 12. 2012

Už se to krátí. Dneska byl jeden z posledních výletů do DC, který jsem strávila samýma příjemnýma věcma.

První zastávka po výstupu z metra - Starbucks. Pak Nationa Geographic Museum. Krásné fotky jako vždy, plný gift shop zajímavých věcí, ale v hlavě mi blikalo 23 kg (kolik by měl mít můj kufr, ačkoliv je to velmi nereálné), takže jsem si ani tužku nekoupila. Pak jedna zapomenutá výstava v Natural History Museum a jak jsem zjistila, ještě další dvě zapomenuté mini výstavy. Fotky můžete najít v galerii na Picase.

Pak jsem se vydala na bus, který mě neomylně zavezl do Fair Oaks Mall (o víkendu je to naše přestupní stanice, která nejde vynechat, což je alespoň malá omluva). Ale už tam nepůjdu, pokud to nebude nezbytně nutné. Vždycky mi tam něco skočí do ruky jako třeba dneska zlevněné šaty v HM a už to je. A braňte se tomu, když jsou hezké a ještě ve slevě... navíc jsou vážné lehké, takže mi to kufr tolik nezatíží (přinejhorším si je můžu obléct na sebe, do letadla sice nepohodlné, ale jako poslední možnost...).

Poslední asi týden a půl mě trápí dost nepříjemná bolest ramene. Asi už stárnu nebo co. Doufám, že evropský vzduch mi to vyléčí, jinak bych musela k paní doktor. Už tak musím k zubařce... tak hlavně postupně s tím utrpením. Teď dopsat paper, zabalit čemadan, předat byt (snad nás nečekají žádná nepříjemná překvapení na rozloučenou) a vzhůru do Njů Jork Sity!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

vzpomínka na Fair Oaks Mal

mamča,9. 12. 2012 23:06

jojo, ten pocit z HM ji ještě pamatuju...a to tě, Katy, čeká ještě NY, kde se prý nakupuje jedna báseň! tak snad to všechno za těch pár dní v NY zvládnete a bude to ta třešnička na dortu vaší mise v USA :-)

Re: vzpomínka na Fair Oaks Mal

Káťa,13. 12. 2012 4:44

Do kufru už nenacpu ani ponožky, takže nákupy v NY nehrozí... leda bych kupovala něco hodně malého :D