Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pravý americký obchoďák

21. 8. 2012

Dneska jsme objevily Ameriku. A to doslova. Po hodinovém čekání na autobus (tady už se ničemu nedivím) jsme se dostaly do normálního obchodního domu. Nedivte se slovu normální, avěci podobné Vaňkovce se tu nacházejí poměrně zřídka. Americký obchoďák je vlastně směs obchodů nejrůznějšího druhu, které ale jaksi k sobě logicky nesedí. Člověk tam najde plno věcí, ale ne v té skladbě, ve které je potřebuje. Nicméně většinou je tady víc obchoďáků vedle sebe a když ten váš zrovna nemá elektro nebo potraviny, prostě nasednete do auta a přejedete do dalšího. Jiná situace nastává, když auto nemáte.

Proto jsem dnes zažila pocit pravého štěstí, když jsme přijely do obchodního domu Fair Oaks Mall a vypadalo to tam tak, jak jsem zvyklá. Obchody v normálním složení, restaurace, velké obchody s oblečením, prostě zázrak. Vlivem této euforie jsem v prvním obchodě (Sears) popadla asi 5 kusů oblečení, z nichž jsem 3 posléze koupila (vše ve slevě a tudíž velmi výhodné). Záměrně jsem šla po kusech oděvu ve stylu tzv. business casual, jelikož na DSS mají dress code a tudíž musím vypadat k světu. Splněno.

Další obchody byly stejně uspokojivé, ačkoliv už jsem moc nenakupovala. V Macy's jsem udělala kup dnešního dne - tričko s obrázkem Malé mořské víly. Ano, vím kolik mi je, ale sluší mi (a to je neprůstřelný argument). Pro další výlet do Fair Oaks už mám seznam: Victoria's Secret, MAC, Body shop, Cheesecake Factory a další krásy světa. Konečně mě prostoupil americký duch konzumu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář